Hieronder geven we u graag wat extra informatie over de verschillende vervoersmogelijkheden. Geef in uw aanvraag aan welk vervoersmiddel u verkiest. Hou bij uw keuze zeker rekening met de reistijd ten opzichte van verblijfstijd en budget.

skivervoer
Verschillende vervoersmogelijkheden

Wij werken met de volgende luchtvaartmaatschappijen: Lufthansa, Brussels Airlines, TuiFly, Transavia, Ryanair,…

De luchthavens van vertrek zijn Brussel-Zaventem, Deurne-Antwerpen, Eindhoven en Rotterdam en Düsseldorf.

We vliegen op München, Innsbruck, Salzburg en Genève. Desgewenst kunnen we ook een transfer naar de bestemming voorzien na aankomst.

Alles hangt af van de wensen en het budget van uw skireis. Laat ons dit gerust weten via uw aanvraag Wilt u met het vliegtuig gaan? Hou er dan rekening mee dat u een skigebied kiest dat niet te ver van de luchthaven ligt. Wij stellen u ook graag gemakkelijk te bereiken skigebieden voor. Let op vliegtickets vallen niet onder de annuleringsverzekering en kunnen niet geannuleerd, gewijzigd of terugbetaald worden.

 • Comfort Class (20 tot 58 personen)
  Standaard bus (budgetvriendelijk)
 • Sleeping Class (max. 40 personen)
  Zetels worden ´s nachts omgebouwd tot volledig horizontale bedden
 • Royal Class (max. 66 personen bij dubbeldek)
  Meer afstand tussen stoelen, verstelbare voetsteunen.
 • First Class (max. 48 personen bij dubbeldek)
  Grote afstand tussen stoelen voor en naast u (slechts 3 stoelen naast elkaar i.p.v. 4, voetsteun en beenplankje voor meer comfort).
 • Dream Class (max. 30 personen)
  Dubbeldek bus met boven 30 vaste bedden, onder 30 stoelen.

Een reis met de ÖBB Nightjet vanuit Brussel start op maandag- of donderdagavond  vanuit Brussel-Zuid.Van daar gaat het in een rechte lijn richting Oostenrijk. Een deel van de trein rijdt naar Wenen, het andere gedeelte naar Innsbruck. Stap gewoon in het rijtuig waarvan het nummer op uw ticket staat, en dan zit u automatisch goed! U bepaalt zelf hoe comfortabel uw vervoer is: kies uit zit-, lig- of bedplaatsen. Voor uw terugkeer kunt u vertrekken op  zondag- of woensdagavond.

Zitplaats

Als u voor een zitplaats gaat, dan reist u in een comfortabele zetel in een 6-persoonsafdeling. Mensen in een rolstoel kunnen hier ook terecht. Aan het einde van de rijtuigen zijn er wasgelegenheden en toiletten voorzien.  

Ligplaats

De ligplaatsen bestaan uit een soort matras gemaakt uit de stof van een treinstoel. Hierin kunt u slapen  met 4 tot 6 personen. Wassen of plassen kunt u – net zoals bij de zitplaatsen – in de gemeenschappelijke wasgelegenheden.  

Bedplaats

Slaapt u toch liever in een echt bed? Boek dan een bedplaats! Deze plaatsen zijn voorzien van  3 bedden en kunt u boeken voor u alleen, voor twee of drie personen. Kies uit twee klasses: de deluxe versie  en de standaardversie. Bij de deluxe plaatsen beschikt u over uw eigen douche en wc. Bij de standaardversie hebt u enkel een privé-wasgelegenheid, geen privé-toiletten. 

Vanuit Innsbruck kan u met de taxi naar uw hotel. Bovendien kunnen we deze ook voor u voorzien. De reis duurt ongeveer 15u.

Ook eigen vervoer is natuurlijk een mogelijkheid.

Beschikken jullie over eigen wagens of bedrijfswagens?
Zijn er genoeg mensen beschikbaar om te rijden?

Dan is dit vaak de meest economische manier van reizen.