Ons eigen monitorenteam

Ons gediplomeerd eigen monitorenteam zorgt onder andere samen met de lokale skischolen voor ski- en snowboardlessen. Deze zijn aangepast aan elk niveau! Welke monitoren u wil kan u gerust in uw groepsaanvraag aangeven. Hier kan je enkele voorbeelden vinden. Hebt u een ander soort begeleiding in gedachte dan kan u ons dit steeds laten weten! Wij zoeken iemand die past bij uw skireis.

Reisleider: Om uw reis ter plaatse in goede banen te leiden, voorzien wij een reisleider die uw belangen behartigt. Deze is het aanspreekpunt waarbij u steeds terecht kunt. Animatoren: Wilt u animatie voor kinderen en/of volwassenen? Dan beschikken wij hiervoor over een eigen monitorenteam. Ze kunnen bijvoorbeeld spelletjes spelen met de kinderen of de après-ski begeleiden voor de volwassenen.


Ski- en snowboardmonitoren: Wij kunnen u ski- en snowboardlessen aanbieden. Deze worden gegeven door ons eigen monitorenteam. We verwachten van al onze monitoren ervaring of een diploma op maat. Onder hun begeleiding groeit u op eigen tempo naar een hoger niveau. Dit kan zowel via groeps- of privélessen. De monitoren zorgen voor de coördinatie. Ze zorgen ook voor de aangename sfeer, zowel op als naast de piste.


Kinderopvang: Gedurende het gehele verblijf kunnen wij zorgen voor een monitor die op de kinderen past. Op die manier kunnen de kindjes ook een aanbod op maat krijgen. Wanneer jullie gaan skiën krijgen de kindjes activiteiten op maat van hun leeftijd. 


Persoonlijke hosts/hostessen: Tijdens het verblijf kunnen wij persoonlijke hosts/hostessen voorzien. Ze kunnen u en uw klanten wegwijs maken in het hotel, het skigebied en het dorp. Zij kunnen tijdens het hele verblijf uw groep bijstaan.


Babysit: Voor de allerkleinsten kunnen jullie een beroep doen op onze babysits. Zo kunnen jullie genieten van een dagje skiën. Ondertussen amuseren de kinderen zich. ’s Avonds kan u ook al eens opteren om een stapje in de wereld te zetten, wetende dat uw kinderen in veilige handen zijn.


Wil je zelf deel uitmaken van ons eigen monitorenteam? Monitor worden bij Snowlux kan door contact op te nemen en wij sturen je verdere info door!