• Ideaal skigebied voor families met kinderen
  • Bruisende après-ski met de K1
  • Verbinding met de Sella Ronda
  • Lange afdalingen

Kronplatz is een ideaal familie-gebied. Alle skiliften komen steeds op 1 1 centraal uit, aan de klok. Vele open brede lange pistes.
Als je de afdaling via de Hernegg of Sylvester neemt, hoor je in de verte al de bruisende muziek van de K1 waar een onvergetelijke après-ski op je wacht. Je waant je zowaar in Oostenrijk.

De machtige boomvrije bergtop in Brunico biedt veel skiplezier met veel zuidelijke zon en een sprookjesachtige bergpanorama. De berg is van 3 kanten met kabelbanen en liften te bereiken en af te dalen. De in totaal 116 km aan pistes bieden zelfs voor de echte kilometervreters genoeg afwisseling. Mocht de sneeuw niet vallen dan zorgen hele batterijen van sneeuwkanonnen voor een mooie witte onderlaag. Het skigebied in totaal is enorm en bevat alle soorten pistes. De gezellige dorpen hebben bijna allemaal en langlauf en winterwandel gebied. Het gezellige stadje Brunico is zeker de moeite om een avond in rond te wandelen. Vanuit San Vigilio kan je ook makkelijk de bus nemen, die je op een kwartiertje tot aan de Sella Ronda brengt. Zeker de moeite om deze dagtrip te plannen.

Cijfers over Kronplatz

Aantal km piste
0
Aantal liften
0
Hoogste punt
0
Afstand vanaf Brussel
0