Reisinfo skireizen op maat


Zoekt u een skireis voor uw groep? Wilt u met uw bedrijf op skireis gaan? Weet u al wat u wil of zoekt u nog extra informatie? In deze rubriek kan u meer reisinfo terugvinden. 

U kan er bijvoorbeeld extra info over skilessen , ons eigen monitorenteam , accommodatie , vervoer en verzekering vinden. Kon u de info die u zocht toch niet vinden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met onze “ op maat gemaakte” skireizen komen wij tegemoet aan al u wensen. De verantwoordelijke van de vereniging, bedrijf of groep drukt de wensen uit voor een onvergetelijke business-trip, shortski of weekreis. Wij regelen al uw wensen en verlangens zowel voor als tijdens uw skivakantie.

Reisinfo pakketreizen


Bent u een gezin, single of kleine vriendengroep? Dan hebben wij voor u ook een aanbod pakketreizen . Deze zijn op basis van hotelformules en kunnen per persoon gereserveerd worden. U kan hiervoor alle reisinfo terugvinden op onze pagina pakketreizen. Op deze pagina kan u gemakkelijk per skireis de informatie opzoeken en zo reserveren. Wanneer u het voorschot betaalt dan sturen we u een reisbevestiging. Wat inbegrepen is staat steeds vermeld per pakketreis. Wilt u hier aanpassingen aan doen? Contacteer ons en wij maken het mogelijk.