• Fantastische après-ski
  • Hét Off-piste gebied van Oostenrijk
  • Makkelijk bereikbaar
  • Heel sneeuwzeker

Ski Arlberg is voor skiërs van alle niveaus genieten, maar vooral de ervaren wintersporters zullen zich hier vermaken op de meer dan 300 km aan pistes. Tevens zijn er zijn fantastische off-piste afdalingen. Ski Arlberg kent meerdere deelskigebieden die elk hun eigen karakter hebben. De sportieve skiërs zullen zich waarschijnlijk het meeste thuis voelen in St. Anton am Arlberg, terwijl families in het skigebied van Warth en Sonnenkopf meer op hun plek zijn.

Sankt-Anton is het bruisende deel van Ski Arlberg. Het heeft naam en faam tot ver buiten Oostenrijk. Wat er jammer genoeg ook voor zorgt, dat het skigebied ook tot 1 van de duurste van Oostenrijk behoort.
Als je in Arlberg bent, moet je zeker een après-ski in de Mooserwirt meepikken. 

Lech heeft ondanks zijn luxueuze imago zijn familiaire karakter behouden. Strenge bouwnormen zorgen ervoor dat tot op heden geen lelijke toeristencentra het uitzicht verpesten. Het skigebied van Lech is verdeeld over vier bergen, twee aan weerszijden van het dorp. Lech heeft een hoge concentratie blauwe pistes. Het skigebied Arlberg waar Lech toe behoort biedt echter een zeer gevarieerd niveau van pistes en is een waar sneeuwmekka.

Cijfers over Ski Arlberg:

Aantal km piste
0
Aantal liften
0
Hoogste punt
0
Afstand vanaf Brussel
0