• Dichtbij Ischgl
  • Ideaal voor een shortski
  • Klein familieskigebied
  • Super Free-ride mogelijkheden

Kappl en See zijn ideale bestemmingen in Oostenrijk voor een shortski. Het zijn beide vrij kleine gebieden, maar er zijn zowel in Kappl als in See heel wat uitdagingen voor de gevorderde skiër.

Familieskigebied

Kappl is een echt familieskigebied met voornamelijk blauwe en rode pistes. De sneeuwzekerheid is er ondanks de zonnige ligging meestal prima. Hoewel het skigebied er niet heel groot is, is het wel gevarieerd. Voor wie echter een uitdaging zoekt zit je zo in Ischgl. Vanuit dit skigebied is het met de wagen of de skibus slechts 10 minuten rijden. Kappl is minder extravert , maar heeft toch ook een leuke après-ski, waar groepen en bedrijven heel wat plezier zullen beleven. Voor wie na het skiën nog een leuke andere activiteit zoekt is er ook een rodelbaan. De rodelbaan is ’s avonds verlicht en een leuke vorm van aprés-ski.

Kleine gezelligheid

See is een klein dorp met beperkte voorzieningen. Het ligt nog een tien minuutjes verder van Ischgl dan Kappl. Het skigebied van See omvat een 40 kilometer aan pistes. De meeste pistes kunnen voorzien worden van kunstsneeuw waardoor het er erg sneeuwzeker is. Wie goedkoop wil skiën in Ischgl kan hier wat voordeliger verblijven. Ideaal voor bedrijven en groepen is, dat je kan kiezen voor de Silvretta-skipas. Hiermee kan je een dagje met de groep naar het bruisende Ischgl. Vanuit See doe je hier 30 minuten over. Het heeft bovendien heel wat freeride-mogelijkheden en skiroutes. Kortom in dit skigebied voor elk wat wils, zowel groepen, bedrijven als families zullen hier een leuke skivakantie beleven.

Cijfers over See:

Aantal km piste
0
Aantal liften
0
Hoogte skigebied
0
Afstand vanaf Brussel
0

Cijfers over Kappl:

Aantal km piste
0
Aantal liften
0
Hoogte skigebied
0
Afstand vanaf Brussel
0