Een woordje over ons…


Snowlux is ontstaan uit onze jarenlange ervaring en passie in de wintersport. Daardoor hebben we een ruime kennis van de mogelijkheden opgebouwd. We kregen een duidelijk beeld van de wensen en behoeften van de reiziger. Bovendien zijn we heel flexibel. Zo kunnen voor u op maat gemaakte reizen samenstellen die klasse en kwaliteit uitstralen. De liefhebber van wintersportvakanties hecht naast het skiën en/of snowboarden, evenveel belang aan de geneugten van het hotel. Zo kan u zich helemaal ontspannen zowel op de piste, in het dorp als in het hotel. Snowlux staat voor een persoonlijke aanpak bij elke klant.  Over ons valt niet zoveel te vertellen, u zal het vooral moeten beleven!

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte skireizen voor groepen en  bedrijven, zowel voor shortski als weekreis. 

Onze Snowlux troeven: 


  • Jarenlange ervaring in de wintersport
  • Flexibel
  • 1 contactpersoon
  • Persoonlijke aanpak, skireis op maat
  • Volledig uitgewerkt programma

 Snowlux komt met  “op maat gemaakte skireizen”  tegemoet aan de wensen van onze klanten. De verantwoordelijke van de vereniging, bedrijf of groep drukt de wensen uit voor een onvergetelijke  business-trip shortski of  weekreis. U kan hiervoor kiezen uit tal van mogelijkheden. Wilt u echter meer  reisinfo over onze mogelijkheden kan u deze terugvinden op onze website. Daarna kan u een aanvraag doen voor een skireis op maat. 

Onze eindeloze mogelijkheden


Alle reisinfo hierboven zijn voorbeelden van mogelijkheden. Hebt u bijvoorbeeld een specifieke vraag? Dan kunnen we u zeker een voorstel op maat aanbieden. U kan ons steeds contacteren om uw op maat gemaakte skireis samen te stellen. Wilt u meer te weten komen over ons en ons persoonlijk leren kennen?  Vul zeker uw groepsaanvraag in en we contacteren u!