Een ontspannende skireis met activiteiten

Wil je een weekje heerlijk genieten, zonder al die drukte? Hoef je niet meer van de eerste seconde tot de laatste op de piste te staan? Maar evenzeer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een begeleide wandeling of languit genieten in de prachtige wellness. Dan zijn onze seniorenreizen zeker iets voor u! 

Onze reisleider en monitoren zorgen voor een totale beleving op en naast de piste. Zo kan je tijdens de dag begeleid skiën met onze eigen Nederlandstalige monitoren. Deze helpen jullie volgens niveau het gebied verkennen en begeleiden jullie naar de leukste plekjes voor een hapje en een drankje!

Genieten op en naast de piste

Elke avond wordt er na een fantastisch 4-gangendiner ook een vrijblijvende activiteit georganiseerd, zoals een fakkeltocht, quiz, wijndegustatie,…

Twijfel dus niet langer, schrijf je in en ga mee op reis met allemaal hetzelfde doel! Een weekje echt genieten in de bergen met gelijkgezinden, op jullie eigen tempo en maat!

Deze skireizen zijn optioneel een busreis. Opstapplaatsen zijn in Antwerpen, Gent en Hasselt. Voor groepen van meer dan 10 personen voorzien we graag een aangepaste opstapplaats.

skivervoer

Hotel Baita Montana****S ( Livigno) 
zaterdag 6 januari – vrijdag 13 januari 2024

(Busreis: Vrijdagavond 5 januari – zaterdagmorgen 14 januari 2024)

Pakketreis per persoon
(6 nachten half pension + 6 dagen skipas + busvervoer)
€1795
Eigen vervoer€1645

Hotel Baita Montana****Superior in Livigno is een aangenaam 4S sterrenhotel in Livigno. De troeven van dit hotel zijn een prachtige, uitgebreide wellness en fantastisch eten. Het hotel bevindt zich aan de Mottolino-kant. Ook voor de niet-skiërs is Livigno een echte meerwaarde.

Verblijf is op basis 6 nachten in halfpension (ontbijt en 5-gangendiner)

Hotel Schermer****Superior  (Westendorf)
woensdag 20 maart – zaterdag 23 maart 2024

(Busreis: Dinsdagavond 19 maart – zondagmorgen 24 maart 2024)


Hotel Schermer****Superior in Westendorf bevindt zich aan de piste van het uitgebreide  SkiWelt-Wilder Kaiser. Het hotel beschikt over een fantastische wellness en zwembad. 

Verblijf is op basis van 3 nachten in halfpension (ontbijt en 5-gangendiner)

Pakketreis per persoon
(3 nachten half pension + 6 dagen skipas + busreis)
€895
Supplement single kamer€745