Ontsnap naar de sneeuw en beleef een skireis speciaal voor singles!
Sluit je aan bij een groep gelijkgestemden voor een week vol avontuur, plezier en nieuwe vriendschappen. Ontdek adembenemende pistes, geniet van gezellige après-ski avonden en deel unieke ervaringen.

Deze reis biedt de perfecte mix van sport, ontspanning en sociaal contact. Grijp de kans om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je geniet van een onvergetelijke skivakantie. Pak je ski’s en kom mee voor een winter vol nieuwe herinneringen!

Bekijk ons aanbod hieronder! 

skireizen op maat

Skireis voor singles (Kerst)

22 – 27 december 2024

25 – 40 jaar

Galtür – Ischgl

Skireis voor singles (Party)

1 – 8 februari 2025

35 – 50 jaar

Livigno

Skireis voor singles (wellness)

1 – 8 februari 2025

50+

Livigno

Algemene info: 

Onze single skireizen zijn voor beginners en gevorderden. Op aanvraag kunnen er op elke reis ski- of snowboardlessen voorzien worden.

Alle activiteiten zijn vrijblijvend. Als je niet wil deelnemen of een dagje alleen wil gaan skiën dan kan dit natuurlijk.

Alle prijzen zijn op basis van halfpension en skipas. Vervoer is niet inbegrepen. We proberen het vervoer te regelen per 3, met personen die in de buurt wonen. Zo kan je reiskosten delen door 3. Deze krijg je ten laatste een week op voorhand door van ons.

We proberen te streven naar een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen. Het aantal inschrijvingen kunnen steeds opgevraagd worden. 

Een beetje drempelvrees voor zulke reizen is meer dan normaal, voor bijkomende vragen kan je altijd bij ons terecht. Er is ook steeds een reisleider ter plaatse om alles in goede banen te leiden.