Luxehotel of gezellig appartement?

In welke accommodatie u ook verblijft, wordt u hartelijk ontvangen. Wenst u een appartement aan de piste, een chalet met catering, hotel met volpension of iets anders? Al onze verblijven worden aangepast aan uw wensen! Afhankelijk van verblijfsduur en periode stellen wij voor u een kwalitatieve verblijfsformule samen. Geef gerust uw wensen m.b.t. verblijf aan bijvoorbeeld halfpension, tweepersoonskamers, dicht bij de piste, rustig gelegen, welness,…

Voor elke groep de perfecte accommodatie. 

De keuze van de accommodatie hangt af van verschillende factoren . Ten eerste hangt deze keuze vooral af van waar uw voorkeur naartoe gaat. Hotel, chalet, pension of appartement alles heeft zijn voor- en nadelen. Wil u deze naast de piste of wenst u gebruik te maken van andere faciliteiten?

Ten tweede zal het vooral te maken hebben met het budget dat u hieraan wenst te spenderen. Daarom is het belangrijk een lijst te maken met behoeften van zeer belangrijk tot minder belangrijk.  Er zijn verschillende criteria waarmee u rekening kan houden bijvoorbeeld wellness, zwembad, fitness, speelruimte, kamer en ontbijt, half-pension, en ga zo maar door. In het juiste budget kan alles!

Voor een hotel in een groot, gekend gebied dat hoog gelegen is en daarbovenop ook nog eens gekend is zoals Sankt-Anton of Ischgl, zal een verblijf een pak duurder zijn dan in een lager gelegen gebied bijvoorbeeld Kronplatz in Italië.  

Hotel

Zoekt u een verblijfsformule waarin alles voor u geregeld wordt? De dampende koffie staat klaar bij het ontbijt. In de bar van het hotel kan u op uw eigen tempo après-skiën. Wanneer u van een dag skiën terugkomt is uw kamer netjes terug op orde. Dan is een hotel zeker iets voor u!

In een hotel zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat denkt u bijvoorbeeld van een welnesscomplex, een hotel op wandelafstand van de skilift of elke dag pure culinaire verwennerij. Vertel ons in uw aanvraag waar we rekening mee moeten houden. We stellen u een kwalitatief hotel voor dat rekening houdt met uw wensen. Hieronder kan u enkele criteria vinden waarmee u rekening kan houden bij het kiezen voor een hotel.

  • Aantal sterren
  • Faciliteiten
  • Nabijheid van de skipiste
  • Nabijheid van de après-ski
  • Verzorging
  • Kindvriendelijkheid
skiën hotel
zwembad hotel
Chalet

Een chalet heeft meestal niet de eindeloze opties van een hotel maar heeft zeker ook andere voordelen. U hangt niet af van uren voor ontbijt of diner. Daardoor kan u uw dag zelf indelen en plannen. In een chalet kunnen zeker ook faciliteiten zoals sauna, catering,… beschikbaar zijn. Geef dit zeker aan in uw aanvraag.

Appartement

Verblijf op basis van appartementen zal vaak een jonger publiek aantrekken. De faciliteiten in appartementscomplexen zijn dan ook meestal veel beperkter. Een voordeel van appartementen is dat ze zich vaak vlak naast of op de piste bevinden. Je bent in de accommodatie onafhankelijk en hangt niet af van ontbijt of diner. Een nadeel is natuurlijk dat je er dan wel zelf voor moet zorgen.

Welke accommodatie kies ik om te gaan skiën? Welke bestemmingen zijn geschikt voor groepen? Welke skigebieden zijn kindvriendelijk? Met onze ruime kennis en expertise in de wintersport kunnen we u zeker adviseren in uw keuze. Aarzel niet om voor al uw vragen met ons contact op te nemen!