Wintersport in Italië heeft het allemaal! Heerlijke pistes, gezellige terrassen en een zon die vaak op volle toeren schijnt. Genieten staat er centraal. Een ontspannen sfeer is hier net zo belangrijk als uitgebreid lunchen in een bergrestaurant. Wintersport in Italië wordt gekenmerkt door de Dolomieten, deze zorgen voor een schitterend decor om in te wintersporten. Een skivakantie hier heeft de naam duurder te zijn maar dit is absoluut niet waar. Integendeel het is hier heel betaalbaar. Ook de langere autorit moet je er niet van weerhouden.

WINTERSPORTEN IS ONBESCHRIJFELIJK

Wie nog nooit op skireis in Italië is geweest mist veel! Het piste onderhoud is hier van een zeldzaam hoog niveau. Tel het veelzijdige aanbod aan pistes hierbij op en je begrijpt dat wintersporten in Italië geschikt is voor iedereen. Als beginner word je reis zoieso een succes. Je krijgt er les krijgt van ervaren skileraren die je na een week les vol zelfvertouwen de berg laten afskiën. Ook voor de gevorderde skiërs is er voor iedereen een uitdaging.

EINDELOOS SKIËN

Italië is verbonden met de Dolomiti Superski. Met 12 skiregio’s en meer dan 1200 pistekilometers, is dit de grootste skiregio van de wereld. Bekende wintersportgebieden als Livigno, Kronplatz en Val Di Fiemme maken hier deel van uit. Wanneer je de kans hebt moet je beslist de Sella Ronda skiën. Een indrukwekkende skitour die je vakantie compleet maakt. Wilt u graag skilessen nemen? Dan helpen we u hiermee graag verder.

ITALIË IS GENIETEN

Wie op zoek is naar rust, prachtige natuur en goede wintersportmogelijkheden moet zeker een keer naar Italië. Geen haast, geen stress, je beleeft een zorgeloze wintersport. De mix van Zwitserse en Oostenrijkse invloeden is goed voelbaar en geeft de wintersportgebieden de nodige charme. Ook voor de après-ski zit je hier aan het juiste adres. Tot slot is een wintersport in Italië lekker eten, genieten van de zon en gezellig samenzijn! Zoek je meer info over de verschillende bestemmingen die we aanbieden in Italië? Weet je nog niet welke accommodatie het best bij jou past? Of bent u overtuigd van Italië? Vul uw groepsaanvraag in en wij contacteren u!