• Champagne poeder
  • Heli-skien op maat
  • Bijzondere freeridestukken
  • Uitgestrekte en ongerepte poedervelden

Canada is de ideale wintersportbestemming voor de skireis van u dromen. De skigebieden zijn er enorm sneeuwzeker, je kan er skiën van begin november tot eind mei.

Brede afdalingen door de bossen, poedersneeuw of helikopter skiën? Canada heeft het allemaal! De ongerepte natuur geeft ongetwijfeld een gevoel van vrijheid.

Freeriders kunnen met een helikopter gebracht worden naar ongerepte stukken natuur. Deze bijzondere belevenis is de droom van elke wintersporter.

Wenst u een volledig georganiseerde skitrip naar Canada? Spreekt een totaal nieuwe sneeuwervaring in ongerepte natuur je aan? Wij stellen voor jou een skireis op maat naar Canada samen en maken er een ongelooflijke droomreis van!

Neem  contact op voor een mooi voorstel.

PRIVATE HELISKIING

Een trip met één tot vier skiërs onder begeleiding van twee gidsen en je eigen Bell 407 helikopter. Je deelt de lodge met andere gasten terwijl je zelfstandig aan het skiën bent met je kleine exclusieve gezelschap. De locaties waar deze prachtige manier van skiën plaatsvinden zijn de Gothics lodge en Revelstoke lodge.


Een andere optie is met een maximum van tien skiërs lucht in met een Bell 212 helikopter in het gebied van de Monashees. Twee gidsen begeleiden je op het terrein naar de beste sneeuw en de mooiste routes. Hierbij ben je ook zelfstandig aan het skiën met je exclusieve gezelschap. Je deelt de Monashees lodge met andere gasten.


Voor skireizen voor groepen  in Canada van meer dan tien skiërs kan er op maat een ultieme trip worden ontworpen. Neem graag contact op voor een mooi voorstel.

EXCLUSIVE HELISKIING

De meest exclusieve manier van skiën op aarde. Deel je geheel eigen lodge en gebied met louter je familie of je beste vrienden. Volledige vrijheid in keuze van gebied en hoeveelheid van afdalingen, er gelden geen limieten . De twee gidsen begeleiden je vanuit de Valemount, Bighorn of Nomads Lodge door je eigen skigebied. Door de onbeperkte toegang naar het prachtige ongerepte terrein wordt deze manier van skiën gezien als de meest luxe vorm die er bestaat.


Na het skiën staat alles in het teken van een extreem aangenaam verblijf in de ruime lodge ver van de bewoonde wereld. De chefs bereiden met liefde elke dag een fantastisch menu. Met gebruik van de beste ingrediënten bereiden ze gerechten met smaken van over de hele wereld.

Kortom, zoekt u DE ultieme ski- ervaring? Dan is skiën in Canada zeker iets voor u!