Singleweek : Leeftijd 50+
Periode: zaterdag 1 – zaterdag 8 februari 2025
Een onvergetelijke skireis met gelijkgestemden in het veelzijdige
Livigno!


Ga mee op een onvergetelijke skireis voor singles van 50+ naar het prachtige Livigno! Ontdek de charme van dit pittoreske Italiaanse skigebied, bekend om zijn uitgestrekte pistes en gezellige sfeer. Geniet van dagelijkse skitochten, begeleid door ervaren gidsen, en sluit de dag af met ontspannende après-ski activiteiten. Maak nieuwe vrienden terwijl je de lokale cultuur en keuken verkent. Deze reis biedt de perfecte mix van sport, ontspanning en gezelligheid, speciaal voor de actieve 50-plusser. Mis deze unieke kans niet om nieuwe herinneringen te maken in een adembenemend winterparadijs!

Onze reis vertrekt in België/ Nederland. Om elkaar al wat beter te leren kennen zorgen wij voor een planning zodat je zoveel mogelijk samen kan rijden. Deze krijg je ten laatste een week voor vertrek. Jullie rijden dan naar het fantastische Hotel Baita Montana in Livigno.

Troeven van dit hotel zijn prachtige kamers, een eigen wellness met zwembad en een geweldige keuken. 

Overdag maken we voor wie wil skigroepen van ongeveer gelijke niveaus. Ook lessen behoren zeker tot de mogelijkheden. ’s Avonds genieten we van halfpension. Er worden vrijblijvende activiteiten en animatie voorzien door onze reisleiding ter plaatse. Wij streven naar een evenwicht tussen mannen en vrouwen. Daardoor zijn de plaatsen beperkt. Het aantal inschrijvingen kunnen steeds opgevraagd worden.

Livigno is een taxfree gebied, dus ook de niet-skiërs kunnen zich hier naar hartenlust vermaken met shoppen en gezellige restaurantjes in de autovrije zone van Livigno!

Nog even alles op een rijtje:

  • 7 nachten verblijf op basis van halfpension in hotel Baita Montana****Superior in Livigno
  • Skipas voor 6 dagen in Livigno
  • Mogelijkheden tot samenrijden
  • Vrijblijvende thema-en animatieavonden
  • Wellness met zwembad
  • Reisleiding ter plaatse
Hotel Baita Montana
50+
Pakketprijs
Zaterdag 1 - zaterdag 8 februari 2025 (Eigen vervoer)€1845
Vrijdagavond 31 januari - zondagmorgen 9 februari 2025 (Bus)€2095
Supplement 2-persoonskamer in single gebruik+ €280