Een ontspannende skireis met activiteiten

Wil je een weekje heerlijk genieten, zonder al die drukte? Hoef je niet meer van de eerste seconde tot de laatste op de piste te staan? Maar evenzeer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een begeleide wandeling of languit genieten in de prachtige wellness. Dan zijn onze seniorenreizen zeker iets voor u! 

Onze reisleider en monitoren zorgen voor een totale beleving op en naast de piste. Zo kan je tijdens de dag begeleid skiën met onze eigen Nederlandstalige monitoren. Deze helpen jullie volgens niveau het gebied verkennen en begeleiden jullie naar de leukste plekjes voor een hapje en een drankje!

Genieten op en naast de piste

Elke avond wordt er na een fantastisch 4-gangendiner ook een vrijblijvende activiteit georganiseerd, zoals een fakkeltocht, quiz, wijndegustatie,…

Twijfel dus niet langer, schrijf je in en ga mee op reis met allemaal hetzelfde doel! Een weekje echt genieten in de bergen met gelijkgezinden, op jullie eigen tempo en maat!

Deze skireizen zijn optioneel een busreis. Opstapplaatsen zijn in Antwerpen, Gent en Hasselt. Voor groepen van meer dan 10 personen voorzien we graag een aangepaste opstapplaats.

skivervoer

Hotel Jakobwirt**** ( Westendorf – Wilder Kaiser) zaterdag 7 januari 2023 – zaterdag 14 januari 2023


Pakketreis per persoon
(7 nachten half pension + 6 dagen skipas)
€1216
Supplement single kamer€105
Supplement busreis€200

Hotel Jakobwirt in Westendorf is een aangenaam 4 sterrenhotel in het centrum van Westendorf. De troeven van dit hotel zijn een zéér centrale ligging midden in het centrum. Winkels, restaurants en skilift bevinden zich allemaal op wandelafstand. Ook een zwembad met welness in het hotel is één van de redenen om te kiezen voor Hotel Jakobwirt.

Verblijf is op basis 7 nachten in halfpension (ontbijt en 4-gangendiner)

Hotel Alpenrose*** (Galtür – Ischgl) zaterdag 25 maart 2023 – vrijdag 31 maart 2023


Hotel Alpenrose in Galtür bevindt zich op tien minuutjes met de skibus op het ongelooflijke skigebied Silvretta Arena in Ischgl. Ook voor wie wat meer rust zoekt is het skigebied van Galtür een optie. 

Verblijf is op basis van 6 nachten in halfpension (ontbijt en 4-gangendiner)

Pakketreis per persoon
(6 nachten half pension + 6 dagen skipas)
€975
Supplement single kamer€105
Supplement busreis€200