Update coronavirus

Het skiseizoen 2020-2021 staat voor de deur. Door de crisis met het coronavirus begrijpen wij dat deze nieuwe situatie vele vragen met zich meebrengt. Kan onze skireis doorgaan? Wat als onze reis geannuleerd wordt? Dekt onze verzekering de hele reis? Wat als ik zelf mijn skireis wil annuleren? Wij hebben er echter alle vertrouwen in dat volgend skiseizoen uw geplande skireis zal kunnen doorgaan.

Het vorige skiseizoen stonden wij samen met elke reisliefhebber voor een zeer vervelende, en hopelijk eenmalige situatie. We hebben echter bij al onze klanten gezorgd voor een correcte en snelle terugbetaling. Wij begrijpen de vele bezorgdheden en staan garant voor een volledige terugbetaling, cash of via een voucher wanneer uw skireis geannuleerd wordt door het coronavirus. Wij houden steeds rekening met het reisadvies van zowel België als het vakantieland. We houden rekening met alle factoren en we overlopen samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Indien u echter zelf beslist om u reis te annuleren dan gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden.

We doen alles wat in onze mogelijkheden ligt om van uw skireis een ontspannen en sportieve vakantie te maken. Voor verdere vragen kan u steeds bij ons terecht. Wanneer we meer weten kan u op deze pagina recentere en praktische info terugvinden.

Het Snowluxteam