Wilt u een skireis voor uw groep organiseren? Wij zijn gespecialiseerd in skireizen voor groepen! Alles is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een volledig georganiseerde skireis met alles inclusief? Zoekt u eerder een vliegtuigreis met verblijf in appartementen of een autoreis met hotelformule? U weet al wat u wilt maar zoekt nog verdere reisinfo? Dan is Snowlux zeker een goede keuze! Wij kunnen voor u een voorstel doen dat best bij uw groep past. Bovendien staat Snowlux staat voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit op maat. Bent u eerder op zoek naar een reis waarbij u kan aansluiten bij een groep? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij onze pakketreizen .

Onze troeven

  • jarenlange ervaring in de wintersport
  • begeleiding op maat
  • Elke reis heeft een vaste contactpersoon en begeleiding ter plaatse
  • gespecialiseerd in skireizen voor groepen

Eindeloze mogelijkheden

U kan bij ons kiezen uit tal van  mogelijkheden. Geef in uw aanvraag zeker aan wat voor u groep belangrijk is. Skireizen voor groepen met voor elk wat wils? Dat kan zeker!

Wij werken voor skireizen voor groepen samen met vele verschillende   bestemmingen  . Hebt u al een voorkeur of laat u zich graag verrassen? Veel hangt natuurlijk af van uw wensen. Zoekt u eerder een groot skigebied, een authentiek dorp of een levendige après-ski? We kunnen u steeds bijstaan om een skigebied te kiezen dat bij uw groep past.

U wilt een skireis voor uw groep organiseren? Contacteer ons. Wij stellen samen met u een kwalitatieve weekreis of shortski samen! We houden steeds rekening met uw wensen en budget. Kortom, we helpen u graag verder!